Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Συνηθίζεται, ο συγγραφέας ενός βιβλίου να δημοσιοποιεί ένα σύντομο αυτοβιογραφικό σημείωμα. Δεν το έκανα στο βιβλίο μου, αλλά θα το κάνω στο... ιστολόγιο του βιβλίου σε πολύ λίγες γραμμές.

Ονομάζομαι Αργύρης Τσιάπος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες. Σπούδασα Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 απέκτησα και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Διεθνές Δίκαιο - και πάλι από το Α.Π.Θ - με αντικείμενο της διπλωματικής μου εργασίας το εξαιρετικά επίκαιρο τότε, αλλά ελάχιστα ερευνημένο θέμα στην ελληνική βιβλιογραφία "Οι νομοθετικές αποφάσεις του κεφαλαίου VII του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και ο ρόλος του Συμβουλίου Ασφαλείας ως Παγκόσμιου Νομοθέτη". Προς το παρόν είμαι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών. Μου αρέσει ιδιαίτερα η έρευνα, η αναζήτηση και η ανακάλυψη καινούριων πραγμάτων/πληροφοριών, καθώς και οτιδήποτε περικλείει το στοιχείο της δημιουργικότητας σε διάφορες εκφάνσεις. 

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για το βιβλίο, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου είναι: argyris82@hotmail.com


update: Το Δεκέμβριο του 2016 τυπώθηκε στις Σέρρες σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων το δεύτερο βιβλίο μου με τίτλο "Η απελευθέρωση των Σερρών στα δημοσιεύματα του τύπου (Ιούνιος - Αύγουστος 1913)". Πρόκειται για μια συλλογή των δημοσιευμάτων των ελληνικών εφημερίδων - κατά κύριο λόγο, αλλά όχι μόνο - αναφορικά με την ευρύτερη περιοχή των Σερρών το καλοκαίρι του 1913. (Περιορισμένος αριθμός αντιτύπων). Το συγκεκριμένο βιβλίο μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας copy/paste τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/open?id=1lZGvKS-KnRwDiOj06tZKegnW9F99yfGY